Zwanger: Newborn musthaves

Deze week ontdekte ik de newborn collectie van B*E*S*S. Het is een nieuw merk op de Nederlandse markt en zij weten als geen ander wat het beste is voor je pasgeboren baby. De afkorting van B*E*S*S staat dan ook voor: Burp*Eat*Shit*Sleep. Dit zijn de basisbehoeften van je baby en B*E*S*S heeft dan ook prachtige babykleding voor deze kleintjes ontworpen. De collectie bestaat dan ook uit mooie en hippe kleding gemaakt van heerlijk zachte stoffen. Precies wat je baby nodig heeft. 

Nesteldrang?

Inmiddels ben ik over de helft van mijn zwangerschap en merk ik dat ik steeds meer bezig ben met de komst van ons tweede kindje. In huis wordt er flink opgeruimd en schiet ik in de stress bij de gedachte dat er nog geen babykamer is en ik nog maar weinig (meisjes) babykleding heb aangeschaft. Om mezelf wat gerust te stellen heb ik een lijstje gemaakt van wat ik denk nodig te hebben aan babykleding. Er bestaan natuurlijk al ontzettend veel baby uitzetlijstjes maar uit eigen ervaring weet ik dat die lijstjes niet altijd kloppen, tenzij je 2x per dag wilt wassen. Mijn motto is dan ook: "Beter teveel dan te weinig"! Ik moet er ook rekening mee houden dat het hartje winter is als die kleine meid geboren wordt. 

Baby uitzetlijst: 

  • 10 rompers (waarvan minimaal 4 overslagrompers met lange mouwen, maat 50 /56)
  • 6 shirtjes met lange mouwen (3 maat 50 en 3 maat 56)
  • 6 broekjes (3 maat 50 en 3 maat 56)
  • 2 boxpakjes (maat 50)
  • 6 paar sokjes
  • 4 vestjes (2 maat 50 en 2 maat 56)
  • 1 winterjasje
  • 2 mutsjes

Bovenstaande lijst is gebaseerd op mijn eigen ervaring. Ondanks dat mijn zoontje een gemiddelde baby was qua lengte (52cm) en gewicht (3515 gr) droeg hij zeker 4 weken maatje 50. 

Shoppen

Nadat het lijstje klaar was ben ik uiteraard meteen online gaan shoppen en kwam ik bij het geweldige merk BESS uit. Ik kende het merk nog niet maar ik ben helemaal fan. Je kunt er je hele babyuitzet bij elkaar shoppen. Van schattige rompers tot stoere jurkjes en jasjes je kunt er helemaal los gaan. Ook het denimlook grijze boxpakje is ontzettend cute! www.trendybabys.nl/bess/

Voor de fijnste overslagrompertjes is het merk Noppies echt mijn favoriet. De rompertjes zijn super zacht en hebben een mooie pasvorm. Maar ook Lodger, Snoozebaby en nOeser hebben fijne rompers met ook nog eens een leuke print. 


Veel plezier bij het shoppen van babykleding. En vergeet vooral niet om eens kijkje te nemen op www.trendybabys.nl