Winteraccessoires voor baby's, peuters en kleuters

e koude winterdagen komen er aan. Waarschijnlijk heb je al een mooie nieuwe winterjas voor je kleintje aangeschaft. Wil je de winterlook helemaal compleet maken kies dan voor hippe bijpassende winteraccessoires zoals een stoere muts, sjaal en handschoenen. Naast dat je kindje er natuurlijk trendy uitziet is het ook belangrijk dat hij/zij het niet koud krijgt.


Babymutsjes

Wanneer je baby geboren wordt kan het zich nog niet goed op temperatuur houden en een groot gedeelte van je warmte verlies je via het hoofd. Daarom zal een babymutsje de eerste tijd een standaard onderdeel van de outfit zijn. Hoelang je baby een mutsje draagt is afhankelijk van verschillende factoren. Is je kindje te vroeg geboren dan heeft het vaak meer moeite met zichzelf op temperatuur houden dan een voldragen kindje. Is het zomer of winter, bij een temperatuur van 25 graden of hoger is het meestal niet nodig om een lang een mutsje te dragen. Je baby kan ook oververhit raken door het dragen van een mutsje. De meeste babymutsjes worden gemaakt van katoen, het is lekker zacht en ook nog eens ademend zodat het heerlijk is voor kindje om te dragen. Is het winter en ga je met je baby een stukje wandelen dan is een katoenen mutsje misschien wat te koud, kies dan voor een gebreid of gehaakt mutsje. Deze mutsjes zijn tegenwoordig ook erg populair en zijn er in veel varianten. Hieronder een selectie van mijn favoriete babymutsjes:
1. Babymutsje BESS katoen

2. Babymutsje nOeser katoen

3. Babymutsje Name it gebreid

4. Babymutsje Name it gebreidMutsen en sjaals voor peuters en kleuters

Het valt niet altijd mee om je peuter of kleuter een muts te laten dragen in de winter. Vaak is de muts alweer af voordat je het weet. Wat misschien wel kan helpen is om je kindje zelf de muts te laten uitzoeken. Er zijn ontzettend veel leuke en warme mutsen te verkrijgen met bijpassende sjaals en handschoenen. Zo heeft GAP bijvoorbeeld geinige mutsen met dierenkoppen van onder andere een haai, hond of beer.Wanneer je zo'n  muts hebt is het voor je kindje een feest om deze te dragen. Ze zijn ook nog eens gemaakt van fleece dus heerlijk warm. Voor een stoere look kies je voor een pilotenmuts of leuke beanie. Ze zijn er in veel verschillende kleuren en modellen waardoor je altijd een mooie muts kunt vinden die past bij de nieuwe winterjas.


Gaat jouw kleintje ook hip en trendy de winter door?! Kijk dan snel op www.trendybabys.nl en shop de trendy look!