Winter: koude voetjes

Herken je dat?! Het wordt herfst en je hebt meteen koude voeten? Dan behoor jij vast ook tot de groep 'koukleumen'. Deze week las ik dat zwangere vrouwen het altijd warm hebben, nou dan ben ik toch zeker een uitzondering. Ik heb constant koude voeten! Niet alleen jijzelf maar ook je baby kan hier last van hebben. 


Babyslofjes 

Vorige week schreef ik een blog over winteraccessoires voor baby's en kids. Hierin werd een mooie collectie aan mutsjes, sjaals en handschoenen beschreven maar ook de voetjes van onze kleintjes moeten we niet vergeten. Pasgeboren baby's hebben vaak koude handjes en voetjes. Dit komt doordat het bloedvatenstelsel nog niet volledig ontwikkeld is. Naarmate je kindje meer gaat bewegen zal het ook minder snel koude voetjes hebben. Om de voetjes lekker warm te houden zijn er voor deze winter weer ontzettend veel leuke slofjes voor baby's verkrijgbaar!


Aapie

Ken je het merk Aapie al? Aapie heeft een uitgebreide collectie aan babyslofjes. Ze worden gemaakt van 100% leer en hebben een suède antislip zooltje. Hierdoor zijn de slofjes ook ideaal als je kindje zijn eerste stapjes gaat zetten. Voor de winter heeft Aapie een mooie collectie aan heerlijk warme slofjes. De slofjes zijn van binnen geheel gevoerd waardoor de voetjes van je baby lekker warm blijven. Ze zijn er in allerlei mooie kleuren en printjes. Ook de winterslofjes hebben een suède antislip zool. Hieronder mijn favorieten uit de collectie!