SALE: Tumble'N Dry

Dit mag je niet missen! Kijk snel op www.trendybabys.nl/sale en shop de mooiste Tumble'N Dry collectie voor een lief prijsje. 

Deze week had ik weer eens last van 'shopdrang'! Deze keer niet voor dat kleine meisje in mijn buik maar voor onze kleine man van bijna 16 maanden. Hij was deze week flink ziek en dan verdien je nieuwe kleding toch?!? Of mama verdient shopplezier ter ontspanning, zo kun je het ook zien. 


Tumble'N Dry

Eén van mijn favoriete kinderkledingmerken is Tumble'N Dry en op één of andere manier kom ik altijd weer bij dit merk terecht. En dat is niet voor niets, het merk is te omschrijven in 3 kernwoorden: stoer, hip en comfortabel. Daarnaast blijft de mooie pasvorm behouden, ook wanneer je de kleding regelmatig wast. Voor jongens en meisjes, van baby's tot tieners voor ieder kindje is er een prachtige wintercollectie ontworpen. 
Normaal gesproken vind ik de kleding van TND best wel duur maar het leuke is dat nu veel producten in de Sale zijn op trendybabys.nl. Dat maakt het shoppen ineens nog leuker en fijner voor de portemonnee.
Veel warme sweaters, longsleeves en vesten zijn nu al in de aanbieding. Ideaal om de wintercollectie van je kleintje aan te vullen. Zelfs een groot deel van de winterjassen zijn ook al in de sale.