Na de bevalling

Waar kijk ik naar uit na de bevalling?

Nog maar 5 weekjes te gaan! Deze zwangerschap is echt voorbij gevlogen dus geniet ik nu nog volop van dat getrappel in mijn buik. Maar er zijn een aantal dingen waar ik nu al naar uit kijk na de bevalling. Ik heb ze voor je op een rijtje gezet. Sommige punten zullen vast zeer herkenbaar zijn bij de moeders / zwangere onder ons.


- Uiteraard op 1, het moment dat ons meisje geboren is en we haar eindelijk kunnen zien, vasthouden en knuffelen. Wat zijn we nieuwsgierig, lijkt ze op Lex en heeft ze echt al zoveel haar als op de echo?
 
- De eerste ontmoeting tussen Lex en zijn zusje. Hoe zal hij reageren? Ik verwacht dat hij ontzettend blij zal zijn en de baby alleen maar kusjes wil geven. Maar ook vast wel eens jaloers zal zijn omdat hij vanaf nu mama zal moeten delen. 


- Bye bye 'Brenda'...'Brenda'is onze werknaam maar ik kan niet wachten totdat we de naam bekend kunnen maken. De naam die al 10 jaar vaststaat kunnen we dan eindelijk gaan gebruiken. Hopelijk valt de naam in de smaak. Er wordt door familie en vrienden al flink gegokt naar de naam maar onze naam heb ik nog niet voorbij horen komen.


- Naast het genieten van ons meisje kijk ik ook weer uit naar het moment dat ik alles weer mag eten. Op zich zijn er weinig dingen die ik heb gemist maar er zijn een aantal dingen waar ik toch wel naar uit kijk. Na mijn vorige bevalling had mijn man de volgende dag een heerlijk bord carpaccio voor me klaargemaakt, het water loopt me nu al in de mond dus kom maar op met die carpaccio. 
Ook sushi heb ik gemist, ook al ben ik een aantal keer sushi gaat eten, ik kan niet wachten totdat ik weer een heerlijk stukje verse tonijn mag eten. Dus dat wordt op dag 2 sushi bestellen! 


- Zwanger zijn is heerlijk en iedere week je buik zien groeien is erg bijzonder. Maar de laatste weken begint het ook wel erg onhandig worden. Sokken en schoenen aantrekken is een ramp en kom ik er nu achter hoe vaak ik iets op de grond laat vallen. In dat laatste geval heb ik trouwens een goed hulpje in huis. Lex helpt me graag en als ik vraag of hij iets voor me wil oprapen dan doet hij dat (meestal) ook. 


- Shoppen voor mezelf. Wanneer ik tegenwoordig iets koop is het voor Lex of voor 'Brenda'. Inmiddels ben ik echt uitgekeken op de zwangerschapskleding en kan ik niet wachten om mijn normale kleding weer te kunnen dragen. Als ik weer in-shape ben dan ga ik een lekker dagje shoppen! Tegen die tijd hangen de winkels weer vol met vrolijke zomerkleding.   

  
- Al ben ik geen echte buikslaper toch verlang ik er naar. Het kan soms zo lekker zijn om op je buik in slaap te vallen. Maar sowieso om gewoon te kunnen draaien in bed zonder moeite en al die kussens weer naar de andere kant te verplaatsen lijkt me heerlijk. Al zit de komende tijd het buikslapen er nog niet in, wanneer je borstvoeding geeft is op je buik slapen ook geen pretje. 


Nog even geduld...Verwacht je een kleintje of ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau? Op www.trendybabys.nl shop je eenvoudig de schattigste babykleding!