Happy new year!

Happy New Year!

Nog een gelukkig nieuwjaar allemaal. Hopelijk heb je, net als ik, ook zo genoten van de feestdagen. De afgelopen week stond in het teken van familie, vrienden, gezelligheid en eten. Of beter gezegd heel veel eten! Na twee fijne kerstdagen met familie doorgebracht te hebben zijn we de volgende dag met vrienden naar de Ardennen vertrokken. Met volgeladen auto's reden we naar Durbuy waar een prachtig chalet compleet met sauna en openhaard op ons stond te wachten. Hier hebben we 3 dagen genoten van de mooie omgeving, spelletjes gespeeld, bij gekletst en voornamelijk weer veel gegeten! Ook oudjaarsavond stond in het teken van lekker eten met vrienden. Het was een heerlijke week en ineens is het dan 2017!


Terugblik 2016

In de laatste week van het jaar denk je terug aan het afgelopen jaar. Een jaar dat weer voorbij is gevlogen en bedenk ik me wat voor jaar het is geweest. Wat waren nu de hoogtepunten van 2016 en waren er dieptepunten? Over de hoogtepunten hoef ik niet lang na te denken. 2016 zat vol met grote en kleine mooie momentjes waar ik met veel plezier aan terugdenk. Het allermooiste van 2016 was uiteraard onze reis naar Kaapstad, een reis waar ik vooraf wat twijfels over had maar uiteindelijk de allermooiste vakantie tot nu toe is geworden! Kleine geluksmomentjes zijn voornamelijk momenten die ik met mijn gezin heb beleefd. Lex z'n eerste verjaardag, eerste stapjes, eerste woordjes maar ook de dagtripjes die we spontaan hebben gemaakt bij mooi weer. Ook met vrienden hebben we mooie momenten beleefd, ondanks de komst van onze kleine man  is de band met vrienden versterkt en is iedereen dol op Lex en andersom. 

Nog 1 hoogtepuntje dan...mijn tweede zwangerschap! Afgelopen juni bevestigde een zwangerschapstest mijn gevoel. Ik ben zwanger! En wat gaat de tijd snel want over 7 weken wordt ons kleine meisje verwacht! Echte dieptepunten zijn er afgelopen jaar voor mij persoonlijk niet geweest maar zet de tv aan en je wordt overspoeld met narigheid. Ook in mijn directe omgeving zie ik dat gezondheid, liefde en geluk niet altijd vanzelfsprekend is. 

2017

Dan nog even een vooruitblik op 2017. Hopelijk gaat het ook weer een mooi jaar worden vol met hoogtepunten. Als eerste natuurlijk de geboorte van ons meisje in februari (hopelijk wordt de bevalling niet het dieptepunt van 2017 ;-)). Maar vooral genieten van ons gezin, mooie dagtripjes maken en de eerste vakantie met z'n vieren beleven.

No stress, ik schiet nogal snel in de stress wanneer het iets anders loopt dan ik had gepland. Maar met 2 kinderen zal ik dat echt los moeten laten want dan loopt het waarschijnlijk heel vaak anders dan ik had geland. Dus relax en geen stress, alles komt goed wordt mijn motto voor 2017. 

En gaat het in 2017 dan echt gebeuren?!? Ja, die fitte mama die ik al zo lang wil zijn gaat er dit jaar echt komen! Back in shape na 2 zwangerschappen en meer energie dat is waar ik dit jaar voor ga!


Kom maar op met 2017, ik heb er zin in!