De strijd tegen kinderkanker

Giro di Kika

Mijn neef Yori Eichhorn gaat samen met 3 vrienden meedoen met de Giro di Kika. Zes dagen wielrennen door Noord-Italië voor Kika. Dit allemaal met als sportieve doel een mooi bedrag op te halen voor onderzoek naar kinderkanker. Helaas sterft nog altijd een op de vier kinderen met de diagnose kanker. Kika heeft als doel, 95% genezing in 2025. Maar om dit te realiseren is er veel geld nodig voor onderzoek. Trendybabys.nl draagt hier graag een steentje aan bij en doneert een mooi bedrag aan Kika. 


Team Heeze 4 Kika

Vier vrienden uit Heeze besloten om zich in te zetten voor het goede doel. Op 25 juni 2017 gaan zij een mooie uitdaging aan. In 6 dagen tijd zullen zij maar liefst 995 km per fiets gaan afleggen. Ze gaan een jaar lang hard trainen en hebben het doel om minimaal €10.000,- op te halen voor onderzoek naar kinderkanker.  


Wil jij de wereld ook een beetje mooier maken?

Op de site heeze4kika.nl las ik wat deze mannen voor iets moois gaan doen. Yori schrijft op de website een mooi verhaal over zijn motivatie om mee te doen. Ik heb veel respect voor hem en hij is in zijn leven al meerdere grote uitdagingen aangegaan, met succes! Laat ook deze uitdaging een groot succes zijn Yori! Met zijn afsluiter: "Wil jij de wereld ook een beetje mooier maken??" kon ik uiteraard alleen maar volmondig JA antwoorden en heb ik namens trendybabys.nl een mooi bedrag gedoneerd. 


Succes mannen! 


Kunnen zij ook op jou rekenen? Like, deel en doneer aan Kika!

https://www.girodikika.nl/yori-eichhorn